Vacature CAMPAGNELEIDER  - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

NITE + Club Guy & Roni zoeken per begin 2024 een campagneleider 

Wie zijn wij?

Wij zijn dansgezelschap Club Guy & Roni en theatergezelschap NITE (Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble). Samen vormen we het grootste interdisciplinaire theaterhuis van Nederland. We laten alle disciplines samenwerken en komen hierdoor tot een nieuwe theatertaal.  

Openheid, innovatie, zorgzaamheid en professionaliteit zijn de kernwaardes van onze organisatiecultuur. Hiermee maken we onze artistieke en maatschappelijke ambities waar. We bouwen aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om samen betere resultaten te halen, een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Vanzelfsprekend onderschrijven wij daarbij de Code Diversiteit & Inclusie en de Code Fair Practice. 

CAMPAGNELEIDER (0,8 – 1 FTE)
Per Januari 2024 (eerder of later kan in overleg)

 

Als campagneleider ben je verantwoordelijk voor het enthousiasmeren en converteren van doelgroepen waarop wij, Club Guy & Roni en NITE ons richten. Dat is een relatief jong, cultureel divers, grootstedelijk en internationaal publiek.  

Je zet creatieve campagnes op voor voorstellingen in theaters, schouwburgen en op festivals. Ook voer je campagnes voor het educatieve aanbod en voor de contextprogrammering. Je maakt en bewaakt de begroting, voorziet theaters, festivals en andere partners van de juiste, inspirerende informatie. Je houdt overzicht op de omni-channel campagne, monitort, stuurt bij en voert soms de regie over verschillende campagnes tegelijk. Je maakt optimaal gebruik van de expertises in het team (een online marketing strateeg, content marketeer, PR specialist en de andere campagneleiders) door hen op het juiste moment te betrekken, te bevragen, in te zetten of van informatie te voorzien. Je werkt nauw samen met ons artistieke team en weet die plannen goed te vertalen naar publiek, om hen te betrekken bij het maakproces. 

De afdeling Marketing en Communicatie van NITE en Club Guy & Roni werkt nauw samen met de afdeling educatie en participatie aan de uitvoering van het publieksplan. Het publieksplan beschrijft de integrale visie op publiek, met heldere doelstellingen voor de komende vier jaar. De afdeling wordt geleid door het hoofd marketing en communicatie, er zijn meerdere campagneleiders, een online marketing strateeg, pers specialist en een content manager.  

De afdeling experimenteert graag om zo tot innovatieve campagnes te komen. We werken project- en planmatig en we sturen op de vooraf bepaalde doelstelling. Hoe je die doelen bereikt is aan jou. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en de inbreng van je eigen expertise.  

We zoeken een campagneleider die.. 

  • houdt van theater en dans en van het eigenzinnige werk dat wij maken. 
  • ervaring heeft met het plannen, bedenken, uitvoeren en meten van omni-channel campagnes.  
  • snel van idee naar actie schakelt zonder het overzicht te verliezen 
  • goed kan omgaan met veranderingen, flexibel ingesteld is én en tegelijkertijd enthousiasmerend is en mensen weet mee te krijgen 
  • bij voorkeur woonachtig is in Groningen of omgeving of bereid is te verhuizen 

Wat bieden wij?

  • een werkplek in een monumentale villa, omringd door repetitiestudio’s  
  • een diverse club aan leuke collega’s met wortels in verschillende culturen, landen en disciplines 
  • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging  
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Toneel en Dans 

Geïnteresseerd?

Enthousiast en je herkent jezelf in het profiel? Je kunt tot 29 november je motivatie en CV mailen naar Yvonne@nite.nl. Wanneer je vragen hebt over de procedure of onze organisatie. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Bo van Bommel bo@nite.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. 

Overweeg je om te solliciteren?

Herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet. We verruimen graag onze blik; dus als jij om wat voor reden dan ook denkt dat je wel geschikt bent voor de baan, maar niet volledig past binnen het profiel dat wij geschreven hebben, dan nodigen we je van harte uit om te reageren. 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.