We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Guy and Roni nieuwe leden Akademie van Kunsten

De Akademie van Kunsten krijgt zes nieuwe leden, waaronder ‘onze’ Roni Haver en Guy Weizman!

De Akademie heeft tot doel de stem te vertolken van de kunsten in de Nederlandse samenleving en het bevorderen van de interactie tussen de kunsten onderling, de kunst en de maatschappij en tussen wetenschap en kunst. De leden van de Akademie van Kunsten komen uit de gehele breedte van de kunsten en worden als lid gekozen op basis van hun artistieke verdiensten.

“Weizman onderscheidt zich met zeer fysieke voorstellingen waarin hij dans, mode, muziek, tekst, video, vorm en inhoud combineert tot een totaalervaring waarin alle disciplines gelijkwaardig zijn.”

“Strak uitgevoerde, nauwgezette choreografieën zijn typerend voor haar werk. Zij vraagt uiterste precisie, een hoge energie en diepe concentratie van haar dansers. Daarmee is ze in grote mate verantwoordelijk voor de kenmerkende explosieve energie van de dansers van Club Guy & Roni.”

Gefeliciteerd Guy & Roni! 

Feed

Vacature Stagiair marketing

11 10 2021

NITE Delivery: Meer is meer

28 04 2021

2Dance: nieuwe instructeurs & lessen

29 10 2020

Club Guy & Roni landelijke vierjarige subsidie toegekend door Raad voor Cultuur

04 06 2020
Meer feeds

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.