Spoken Word voorprogramma Dear Winnie, - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

Spoken Word voorprogramma Dear Winnie,

Zaterdag 8 februari geeft Babs Gons een literair voorprogramma voor Dear Winnie,

Op 8 februari speelt Dear Winnie, in de Stadsschouwburg Groningen. Babs Gons is uitgenodigd door literaire stichting NoordWoord en het NNT om voorafgaand aan deze voorstelling een literaire inleiding met spoken word te geven. Babs zal voordragen uit haar eigen werk en het werk van Nikki Giovanni, Lucille Clifton en June Jordan. Geen microfoon, geen poespas, maar een krachtige vrouw en de verhalen die ze wil vertellen.

Na de voordracht van Babs Gons wordt gezamenlijk de voorstelling Dear Winnie bezocht.

“Dear Winnie, is a radical and rousing musical that rehabilitates Madikizela-Mandela as the remarkable woman that she was: the fiercest of love letters to South Africa’s fierce mother.”
⭐⭐⭐⭐ – The Guardian

TICKETS
Losse tickets
€4,00
RSVP naar jannes@nite.nl

Literaire inleiding +
Dear Winnie, 2e rang
€22,50
Tickets via: bit.ly/babsgons

Let op: dit event vindt plaats in de foyer van de Stadsschouwburg.

Over Dear Winnie,
In Dear Winnie, worden de verhalen van negen actrices, zangeressen en performers met Afrikaanse roots (uit o.a. Zuid-Afrika, Kameroen, Ghana, Suriname en de Caraïbische eilanden ) verweven met dat van Winnie Mandela. Verhalen over een gedeelde geschiedenis, over oneerlijke beoordelingen, vol kracht, meedogenloosheid en met kiemen van inspiratie en hoop. De voorstelling is een coproductie van Noord Nederlands Toneel, KVS Brussel en collectief Jr.cE.sA.r.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.