We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Club Guy & Roni landelijke vierjarige subsidie toegekend door Raad voor Cultuur

Geweldig nieuws: Club Guy & Roni is een landelijke vierjarige subsidie toegekend door Raad voor Cultuur in de Culturele Basisinfrastructuur. Hiermee treden we voor het eerst sinds onze oprichting in 2002 toe tot deze vierjarige rijkssubsidieregeling – en daarmee tot de top-4 landelijke dansgezelschappen.

Hierdoor kunnen we structureel verder bouwen aan het uitvoeren van onze missie: het creëren van inclusieve, innovatieve, interdisciplinaire, moderne dansvoorstellingen voor een jong publiek en het stimuleren van jong talent. In haar advies schrijft de Raad voor Cultuur:

“De raad oordeelt zeer positief over de artistieke kwaliteit van Club Guy & Roni. De instelling maakt frisse, energieke, rebelse en eclectische voorstellingen met gebruikmaking van vele disciplines. Zij presenteert dit (ook) op alternatieve podia, zoals festivals, dansclubs en popzalen en bereikt hiermee een heel nieuw, jong publiek voor dans. Zij brengt daarmee een danspubliek op de been dat nu veelal niet door de BIS-gezelschappen wordt aangesproken. De raad verwacht dat de instelling de komende periode haar zichtbaarheid in het land verder uitbreidt. Club Guy & Roni is onmiskenbaar een toevoeging aan het dansbestel; ze brengt kleur en vernieuwing.”

Feed

THE UNDERGROUND to AMSTERDAM

23 08 2022

Vacature Stagiair marketing

11 10 2021

Kwame Audition

17 05 2021

NITE Delivery: Meer is meer

28 04 2021
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.