Club Guy & Roni landelijke vierjarige subsidie toegekend door Raad voor Cultuur - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

Club Guy & Roni landelijke vierjarige subsidie toegekend door Raad voor Cultuur

Geweldig nieuws: Club Guy & Roni is een landelijke vierjarige subsidie toegekend door Raad voor Cultuur in de Culturele Basisinfrastructuur. Hiermee treden we voor het eerst sinds onze oprichting in 2002 toe tot deze vierjarige rijkssubsidieregeling – en daarmee tot de top-4 landelijke dansgezelschappen.

Hierdoor kunnen we structureel verder bouwen aan het uitvoeren van onze missie: het creëren van inclusieve, innovatieve, interdisciplinaire, moderne dansvoorstellingen voor een jong publiek en het stimuleren van jong talent. In haar advies schrijft de Raad voor Cultuur:

“De raad oordeelt zeer positief over de artistieke kwaliteit van Club Guy & Roni. De instelling maakt frisse, energieke, rebelse en eclectische voorstellingen met gebruikmaking van vele disciplines. Zij presenteert dit (ook) op alternatieve podia, zoals festivals, dansclubs en popzalen en bereikt hiermee een heel nieuw, jong publiek voor dans. Zij brengt daarmee een danspubliek op de been dat nu veelal niet door de BIS-gezelschappen wordt aangesproken. De raad verwacht dat de instelling de komende periode haar zichtbaarheid in het land verder uitbreidt. Club Guy & Roni is onmiskenbaar een toevoeging aan het dansbestel; ze brengt kleur en vernieuwing.”

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.