We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

De Staat van het Theater

Guy Weizman opent het theaterseizoen met een strijdbaar betoog. Hij spreekt over de heersende afrekencultuur en het verlammende effect op makers. Hij pleit voor het constant kritisch bevragen van de waarheid en van het dominerende narratief.  De Staat van het Theater is 2 sep om 17:00 live (en gratis) te volgen via nitehotel.nl

Traditiegetrouw opent het Nederlands Theater Festival het nieuwe theaterseizoen met De Staat van het Theater, waarin prominenten uit het culturele veld hun visie op de actuele ontwikkelingen binnen en buiten de theatersector delen. Na namen als Milo Rau, Ivo van Hove en Jet Bussemaker is het dit jaar de beurt aan onze eigen Guy Weizman om het festival te openen!

Tussen 2 en 12 september toont het Nederlands Theater Festival de beste voorstellingen van het afgelopen seizoen, laat het succesvolle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van theater zien en staat het vooraan in het gesprek over de rol van theater in de samenleving.

De Staat van het Theater Donderdag 2 september, 17:00

 

 

 

Tickets

Feed

Dance Industry training

16 07 2021

Kwame Audition

17 05 2021

NITE Delivery: Meer is meer

28 04 2021

2Dance: nieuwe instructeurs & lessen

29 10 2020
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.