We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

NITE delivery

In april start NITE delivery. 8 weken lang brengen we NITE kunst aan huis van 16 verschillende makers.

8 weken lang, 1 avond per week die over the top maximalistische absurdistische gekte die je van ons gewend bent in het theater, maar dan thuisbezorgd en (voor een groot deel) van de bank te beleven. Bestel je de box? Dan krijg je een 100% Youtube-unboxingvideo-proof pakket bezorgd met exclusieve kunstwerken. Makers die nieuw werk maken voor NITE delivery zijn Guy Weizman, Roni Haver, Maison The Faux, Veerle van Overloop, Adam Peterson,  Bien De Moor and many more.

Dit is niet meer normaal. Dit is NITE delivery. Een groot experiment waarbij we de grenzen van theater opzoeken. Iets wat nog NOOIT eerder is gedaan, en daarom betrekken we jullie graag in het proces. Want WAT is zo’n ervaring jou waard? Help ons mee en maak kans op een gratis NITE delivery!

Help! Wat mag NITE delivery kosten?

  • Wat is volgens jou een passende prijs voor 8 weken kunst aan huis? Je krijgt elke week post en eenmalig een box met onder andere een bordspel, een exclusief t-shirt, poëzie, fotoprints en meer.
  • Vul je e-mail adres in als je kans wilt maken op een gratis NITE delivery en een update wil ontvangen zodra NITE delivery beschikbaar is.

Blijf op de hoogte van alles. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.