Enric Monfort - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

Enric Monfort

Percussie, Slagwerk den Haag

Spaanse percussionist Enric Monfort is een ervaren musicus in de klassieke, moderne en
cross-over in de muziekwereld.

Na zijn studie in Castellón (Spanje) met Josep Vicent (waar hij Cum Laude en met Honors afstudeerde) de Amsterdamse Percussie Groep in Nederland en Emmanuel Séjourné in Luxemburg, heeft Monfort zichzelf gevestigd als een veelzijdige
musicus die in veel verschillende velden creëert en werkt. Gevestigd in Amsterdam, werkt Enric sinds 2008 met Slagwerk Den Haag en is hij betrokken bij de meeste samenwerkingen met Club Guy en Roni sinds Pinball en Grace. Hij is lid van
Black Pencil, Duometrie en Postland en heeft met de meeste ensembles en orkesten gespeeld, in zowel Nederland as Spanje. Hij treedt regelmatig op met onder andere New European Ensemble, MAZE en ASKO|Schönberg.

Als solist heeft Enric opgetreden in Nederland, Duitsland, Denemarken, Spanje. Zuid-Korea, Turkije en Oostenrijk. Enric zijn brede muzikale interesse heeft hem samenwerkingen gebracht met artiesten als B.C.Manjunath Antonio Canales, Jorge Pardo, Arcángel, Timuçin Sahin en een lange lijst van componisten. Hij heeft ook voorstellingen als de Library of Sounds and Noises gemaakt en theater- en filmmuziek geschreven. Hij is leraar multipercussie aan de Percusons Percussion Academy (Valencia) en Art of the Collective Imagination (Izmir).

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.