Pape Seck | Islands of Empathy | Club Guy & RoniClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

Pape Seck

Percussie, Slagwerk Den Haag

islands of empathy | pape seck | shot by Halie

De Senegalese Sabar- en djembespeler Pape Seck, verkreeg in Senegal al bekendheid gekregen met zijn optredens in de band van Thione Seck et Le Raam Daan. Vanaf september is Pape te zien en te horen in de nieuwste Club Guy & Roni performance ‘Islands of Empathy‘.

Over Pape Seck

Pape woont sinds 1991 in Nederland en is hier een bevlogen energieke artiest en workshopleider in Afrikaanse percussie. Hij heeft over de wereld op grote jazz-festivals gespeeld, in verschillende danstheaters, bands, muziekstijlen met zijn repetoire. Hij speelt met Afrikaanse ritmes en zijn wereldmuziek van Jazz, klassiek tot experimenteel.

Op zijn best is hij tijdens zijn eigen spectaculaire optredens. Als geboren ‘Griot’ weet Pape als geen andere mensen te entertainen en te verrassen.

** Islands of Empathy gaat op 14 oktober in premiere **

Islands of Empathy (in a sea of chaos)

In Empathy gaan we op zoek naar hoe empathie een drijvende kracht kan zijn in de manier waarop we met elkaar samenleven. In Nederland hebben we geleerd om continu de beste versie van onszelf te zijn; als individu en vooral onafhankelijk van de behoeften van anderen. Wanneer je hulp nodig hebt, is er blijkbaar iets mis met je. Een samenleving waarin zelfredzaamheid een aanbeveling is en hulp nodig hebben een teken van zwakte.

meer empathy

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.