We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Sarah Janneh

Acteur

Het Noord Nederlands Toneel voelt als een warm bad, als één grote familie. Als actrice gedij ik daar het beste bij. Ik vind het daarom ook fantastisch dat ik me mag verbinden aan een gezelschap dat niet alleen vooruit streeft maar ook vooruit loopt.” (Sarah Janneh)

Actrice en zangeres Sarah Janneh (1994) begon haar opleiding aan het Muziekconservatorium in Tilburg en werd in 2012 aangenomen aan de Theaterschool Amsterdam waar ze in 2016 afstudeerde. Sinds 2022 is ze als vast ensemble lid verbonden aan NITE (Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni)

Ze speelde in de NITE-voorstelling Before/After, de voorstellingen Witch Hunt  en Exit Macbeth en is vanaf maart 2023 te zien in de volgende grote regie van Guy Weizman: Yara’s Wedding.

Naast haar toneelwerk is Sarah regelmatig te zien in films en op televisie, bijvoorbeeld in Het Klokhuis, Anne +, Soof 3 en Tropenjaren.

Vanaf 7 januari 2023 is Sarah te zien als kandidaat in het programma Wie is de mol?.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.