We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Activiteiten

We doen veel meer dan alleen voorstellingen maken en spelen door het hele land. Op deze pagina vind je een overzicht van onze overige activiteiten.

Leesclub

We zijn dol op theater, maar minstens zo verzot op lezen. Daarom hebben we de NNT-Leesclub opgericht. Een online en offline leesclub waarin we met elkaar van gedachten kunnen wisselen over boeken en essays die te maken hebben met onze voorstellingen. Iedere zes weken kiezen we een boek dat we als NNT’ers aan het lezen zijn in de aanloop naar een voorstelling, dat ons voor iedereen interessant lijkt. Regelmatig houden we een digitale bijeenkomst in onze facebookgroep en soms een live leesclub waarbij je fysiek aanwezig kunt zijn of via de livestream kunt meepraten.

NNT Leesclub

Danslessen van de Poetic Disasters Club

De dansers van onze Poetic Disasters Club, de stagiairs die een jaarlang aan ons verbonden zijn, meedansen in producties en waarvan wij zoveel energie krijgen en leren, juist, die dus; die geven wekelijks openbare danslessen. Voor iedereen die houdt van dansen, of gewoon starstruck is van één van onze Disasters. Jong en oud is welkom. Of je ervaring nodig hebt staat altijd aangegeven en je danst in dezelfde ruimte waar het ensemble van acteurs, dansers en muzikanten repeteert.

Meedoen? Mail naar 2dance@clubguyandroni.nl

Nooit meer iets missen en reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE (Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni)