We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Club Guy & Roni ontvangt je graag, zowel in onze repetitie- en werkruimte in Groningen als in de theaters waar we spelen door heel Nederland.

Move It! 2022

Na het succes in 2012, 2017 en 2019 kan een vervolg op Move It! van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest (NNO) niet uitblijven. Op donderdag 19 en zaterdag 21 mei is het zover: dan vormen De Nieuwe Kolk in Assen en De Oosterpoort in Groningen het decor voor deze multidisciplinaire productie vol muziek, dans en theater. Choreografen en dansdocenten van Club Guy & Roni en musici van het NNO werken met maar liefst 150 leerlingen uit het voortgezet onderwijs tien weken lang aan de voorstelling. De  repetities vinden plaats op de scholen, in de laatst week repeteren alle leerlingen en het voltallige orkest samen onder begeleiding van regisseurs Anna Jacobs en Hanna van der Meer (Lunatics and Poets).

Lees meer

Voorbereid op pad

Ga je binnenkort naar een voorstelling met je klas of groep? Met een inleiding vooraf breng je de voorstelling vast tot leven. In één lesuur neemt onze inleider je mee door het stuk. Wat zijn de thema’s en waarom zijn die belangrijk? Op welke manier doen we research vóór we een voorstelling maken? En, hoe komen het decor en het lichtontwerp eigenlijk tot stand?

Ook geeft de inleider kijktips. Want als je weet waar je op moet letten, dan krijgt de voorstelling meer betekenis. De inleider gebruikt daarbij bijvoorbeeld foto’s en video’s van de repetities. Zo ben je goed voorbereid, kijk en beleef je de voorstelling anders en zie je nog meer.

Rondleiding

Wat komt er allemaal kijken bij theater maken? Je ontdekt het bij een rondleiding in Theater de Machinefabriek. Neem je groep of klas mee in de wondere wereld van dansgezelschap Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel. We wonen samen.

We vertellen je graag alles over onze organisatie, maar vooral over de manier waarop voorstellingen bij ons tot stand komen. Je krijgt een kijkje achter de schermen en bezoekt bijvoorbeeld het kostuumatelier, de decorwerkplaats, de studio’s én… de kleedkamers.

Als er op het moment van de rondleiding een repetitie bezig is, mag je soms even meekijken.

Workshop dans

Joe, weg met die telefoon en billen van je stoel! Met een workshop dans ga je met je klas actief aan de slag met de Club Guy & Roni voorstelling die je later gaat bezoeken.

Onder begeleiding van onze dansdocent duik je eerst inhoudelijk in het stuk. Maar belangrijker: je krijgt een deel van de originele choreografie aangeleerd. Met ruimte voor eigen interpretatie, natuurlijk. Tijdens de voorstelling zie je hoe onze dansers ‘m dansen. Dit maakt het extra leuk om te kijken.

Contactpersoon:
René de Haan (Hoofd Educatie)
rene@nnt.nl
050-5885447

Nooit meer iets missen en reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE (Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni)