We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
 • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Interdisciplinair ensemble

“De moed waarmee deze dansgroep verschillende disciplines samenbrengt tot een interdisciplinair kunstwerk met kunst en rock-‘n-roll is bewonderenswaardig en vol potentieel” – Trouw

Artistiek Ensemble

Samen met de muziekensembles Slagwerk Den Haag en Asko|Schönberg vormen Club Guy & Roni en NNT NITE, een interdisciplinair, internationaal, intercultureel ensemble dat de grenzen van dans, podiumkunsten en muziek verlegt. Wij geloven dat de complexiteit van de wereld van de 21ste eeuw niet meer in één taal of kunstdiscipline kan worden beschreven, in de overtuiging dat het samen beter is.

Guy & Roni

Guy  Weizman en Roni Haver begonnen hun carrière als dansers in het Bat Sheva Ensemble in Tel Aviv.

Ze dansten in verschillende gezelschappen in Europa, waaronder Ultima Vez in Brussel (Wim Vandekeybus) en Lanonima Imperial in Barcelona. In 1998 werden ze naar Groningen gehaald door choreograaf Itzik Galili, voordat ze in 2002 hun eigen gezelschap begonnen. Ze waren choreografen in residentie in Theater Oldenburg (Duitsland), in Tanz Main (Duitsland) en creëerden samen met vele dansensembles en gezelschappen waaronder Carte Blanche (Noorwegen), Tsekh Contemporary Dance Center, Gauthier Dance – Theaterhaus Stuttgart en het Gothenburg Ballet Zweden. Sinds 2017 is Guy Weizman artistiek directeur van het Noord  Nederlands  Toneel, een van de grootste theatergezelschappen van Nederland.

artistiek ensemble

Prijzen

    • Midnight Rising won de Zwaan voor Beste Dansproductie 2013;
    • Danser Igor Podsiadly won een Zwaan voor Beste Dansvoorstelling 2014 voor zijn rol in Naked Lunch;
    • Gouden masker nationale theaterprijs 2013, Rusland voor L’histoire du soldat;
    • Guy Weizman Beste Regisseur van het jaar 2018 met Salam.

  • Meer informatie

   contact

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.