The NITE Hotel - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

The NITE Hotel

Het NITE hotel is een virtueel theaterplatform met op maat gemaakte performances en uitwisselingen tussen kunstenaars en publiek van over de hele wereld.

Het NITE Hotel

Als een multifunctionele online omgeving, die ontwikkeld werd tijdens de COVID 19 lockdown, leidde de noodzaak om samen te zijn tot vernieuwende (internationale) online samenwerkingen. In de 3-dimensionale omgeving worden nieuwe voorstellingen gepresenteerd, speciaal ontwikkeld voor het platform, zoals Swan Lake The Game, Dronken Mensen en Oom Wanja. Nu een bezoek aan het theater weer mogelijk is, gebruiken we het NITE Hotel als platform voor context programma’s gekoppeld aan de tourende producties.

Tijdens ArtsMap’s “Sustain the Stage!”, in samenwerking met InogarArt, DASDAS, Dutch Culture, Istanbul theaterfestival en de Nederlandse Ambassade in Istanbul werd het NITE HOTEl als “best practice” duurzaam voorbeeld genoemd, aangaande nieuwe en innovatieve vormen, hybride en online, in de podiumkunsten.

NITE Hotel is ook beschikbaar als hosting-terrein, uitwisselingsplatform en virtuele conferentieruimte.  Het Nite Hotel hoste bijvoorbeeld de Eurosonic European Border Breaking Awards, Korzo’s Exploring New Grounds en het Nederlands Theater Festival met in begrip het NITE Symposium over nieuwe digitale theater- en dansinitiatieven.

Neem voor een exclusieve toegangscode tot het NITE Hotel, en daarmee tickets voor twee virtuele producties, Swan Lake the Game en Before/After, contact met ons op.

Contact

NITE Hotel Highlights:

Freedom – Borderless NITES

Borderless NITES maakt deel uit van het contextprogramma van de voorstelling Freedom, ontwikkeld in samenwerking met De Balie, Amsterdam.

NITE Delivery

NITE Delivery is voor acht weken lang een cultureel avondje uit, bij jou thuis: 16 nieuwe on demand voorstellingen door het interdisciplinaire NITE ensemble.

OPEN NITES

Open NITES, on demand, experimentele, online werken gemaakt door 5 interdisciplinaire teams van makers.

24-hour Global Art Carrousel ongeveer 30.000 bezoekers en 200 artiesten online samen in tijden van lockdown.

Before/After  ging online in première als film in het NITE Hotel en was online te zien op het podium van SIDance festival 2020 in Korea.

Swan Lake: The Game was online in speciale edities tijdens het Istanbul Theatre Festival (Turkey) en CIRCE Platform Tblisi (Georgia).

 

Meer informatie over onze internationale tournees, technische riders en volledige showregistraties.

 

contact

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.