We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

The NITE Hotel

“Deze innovatieve onlineomgeving voor multidisciplinaire performances is een slimme zet van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel.” – De Volkskrant

Het NITE Hotel: een virtueel theater

Geïnspireerd door de behoefte aan een nieuw samenzijn heeft het NITE ensemble gereageerd op de verplichting thuis te blijven die de huidige situatie met zich meebrengt met het NITE Hotel.  Het hotel is een virtueel theater en een wereld om te verkennen; een online omgeving waar de kunsten kunnen floreren en een nog breder publiek kunnen bereiken, opnieuw in samenwerking met kunstenaars uit verschillende disciplines.

Before/After  ging online in première als film in het NITE Hotel en was online te zien op het podium van SIDance festival 2020 in Korea.   Het universum van kleine, herkenbare verhalen van het toneelstuk Vorher/Nachher van Roland Schimmelpfennig komt tot leven, met een cast van 37 acteurs, dansers, muzikanten en filmmakers. Op tournee in Europa vanaf oktober 2021.

bezoek het nite hotel

Meer informatie over onze internationale tournees, technische riders en volledige showregistraties.

 

contact

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.