We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Marcel Hensema’s Mijn Ede, Mijn Tweede, Mijn Vrede in boekvorm

De Groningse theatertrilogie van Marcel Hensema en Rik van den Bos (Mijn Ede, Mijn Tweede, Mijn Vrede) is nu gebundeld tot een boek met de drie theaterteksten.

Met de voorstellingen Mijn Ede, Mijn Tweede en Mijn Vrede trok Marcel Hensema volle zalen door het hele land, van kroegen op het Groninger platteland tot aan Carré. De voorstellingen, geschreven door Rik van den Bos zijn gebaseerd op Groningse verhalen en vormen samen een ‘Groningse theatertrilogie’. Vanaf woensdag 28 november is deze bijzondere collectie Groningse geschiedenissen in boekvorm te verkrijgen: Marcel Hensema: Mijn Ede, Mijn Tweede, Mijn Vrede. Of bij de volgende Groninger boekhandels: Van der Velde, Godert Walter, Riemer, Boomker en Daan Nijman.

Wist je trouwens dat Rik van den Bos ook de toneeltekst van onze nieuwe voorstelling Brave New World 2.0 schrijft? En dat je Marcel Hensema’s Mijn Vrede dit jaar op kerstavond kunt zien?

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.