MOVE IT is terug! - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

MOVE IT is terug!

Na het succes in 2012, 2017 en 2019 kan een vervolg op Move It! van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest (NNO) niet uitblijven.

Move It!
Op donderdag 19 en zaterdag 21 mei is het zover: dan vormen De Nieuwe Kolk in Assen en De Oosterpoort in Groningen het decor voor deze multidisciplinaire productie vol muziek, dans en theater. Choreografen en dansdocenten van Club Guy & Roni en musici van het NNO werken met maar liefst 150 leerlingen uit het voortgezet onderwijs tien weken lang aan de voorstelling. De  repetities vinden plaats op de scholen, in de laatst week repeteren alle leerlingen en het voltallige orkest samen onder begeleiding van regisseurs Anna Jacobs en Hanna van der Meer (Lunatics and Poets).

Romeo & Julia
Het verhaal van Romeo & Julia vormt de basis voor deze vierde editie van Move It!. Regisseurs Anna en Hanna steken het klassieke liefdesverhaal samen met de leerlingen in een nieuw jasje. Een voorstelling over eerste liefdes, ontmoetingen, vriendschap, afscheid, haat vs liefde en veel meer. Het NNO begeleidt de leerlingen met muziek van Sergej Prokofjev..

Jonge performers
De soms zenuwachtige, maar vaak super enthousiaste energie van de jonge performers en de intensieve ondersteuning van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest zijn dé ingrediënten voor een spectaculair en bij vlagen zeer ontroerend dansconcert. Kaarten (€5,- t/m 18 jaar en €7,50 voor volwassenen) zijn vanaf 1 maart te koop via de website van Spot Groningen en De Nieuwe Kolk.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Groningen, Provincie Drenthe, Fonds Cultuurparticipatie, Fonds21 en het VSB Fonds.

 

tickets groningen

tickets assen

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.