We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Openbare repetitie Swan Lake

Op 14 september nemen we een kijkje in het maakproces van Swan Lake.

Een sprookjeswereld

Swan Lake is een voorstelling over onze behoefte om te ontsnappen in een perfecte sprookjeswereld en het gevaar om de realiteit uit het oog verliezen. Het publiek dat live aanwezig is loopt van scene naar scene en móet onderweg keuzes maken die bepalend zijn voor het verloop van de avond. Maar ook het publiek dat online Swan Lake the game meemaakt heeft invloed op de afloop van dit sprookje.

KAArTEN OPENBARE REPETITIE

The Black Swan

Iedereen heeft invloed, en met invloed komt verantwoordelijkheid. Via de verantwoordelijkheid van het publiek bij Swan Lake willen de makers uitzoeken hoe we verder kunnen gaan na een crisis. The black swan is een economische term voor een gebeurtenis die niet te voorspellen valt, maar die desalniettemin grote invloed heeft op een systeem. Hoe gaan we verder nu die zwarte zwaan in de vorm van de corona- en de klimaatcrises het sprookje van ons democratisch en liberaal consumentenparadijs heeft opgeblazen? Beginnen we samen een nieuwe verhaal?

De openbare repetitie is gratis voor NITE vrienden.

WORD NITE VRIEND

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.