Missie + Visie - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

Missie + Visie

MISSIE

Club Guy & Roni is een internationaal dansgezelschap dat de grenzen verkent tussen dans en andere kunstdisciplines. Samen met NITE (Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble) zijn ze het grootse interdisciplinaire theater huis van Nederland.

Club Guy & Roni maakt hedendaags, eigenzinnig en explosief danstheater dat de actualiteit op de hielen zit. Alle voorstellingen worden uitgevoerd met nieuw gecomponeerde, live-muziek. Waarbij slagwerkers en musici vaak ook een prominente rol spelen op het toneel. Club Guy & Roni kenmerkt zich door opvallende dansers, die duidelijk van elkaar verschillen en ieder hun eigen rol vervullen in het exacte radarwerk dat choreograaf Roni Haver uitgestippeld heeft.

 

De lef waarmee de dansgroep verschillende disciplines samenbracht tot een gesamtkunstwerk met pit en rock-‘n-roll is bewonderingswaardig en barstenvol potentie”  Trouw


Visie

“We are super maximalists” – Guy Weizman

The Human Odyssey: een artistiek avontuur waar, door middel van jaarlijkse coproducties met dansgezelschappen van over de hele wereld, getracht wordt menselijke existentiële thema’s te onderzoeken. Het resultaat is een vernieuwende culturele en artistieke uitwisseling en dialoog. Onderdeel van deze serie zijn de voorstellingen Phobia, Happiness, Freiheit, LOVE, Freedom, Fortune en Islands of Empathy (in a sea of chaos).

De Poetic Disasters Club is de junior company van NITE en Club Guy & Roni en een broedplaats voor jonge talentvolle internationale dansers en acteurs.

JAARVERSLAGEN

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2020

Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2017

 

Raad van Toezicht
Martin Sitalsing
Wies van ’t Slot
Eric van Eerdenburg
Sharita Boon
Baukje Jensma
Milka Yemane

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.