We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Vacatures + Audities

Het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni zijn op zoek naar een Hoofd marketing & publiciteit (vervanging voor zwangerschapsverlof) en stagiair Marketing

Hoofd marketing & publiciteit (vervanging voor zwangerschapsverlof)

Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni

Club Guy & Roni is een internationaal dansgezelschap gevestigd in Groningen en maakt danstheater dat explosief, dynamisch en rauw is. We spelen in theaters en op festivals in binnen- en buitenland. Sinds januari 2017 woont Club Guy & Roni samen met het Noord Nederlands Toneel in de Machinefabriek in Groningen. Guy Weizman is naast oprichter van Club Guy & Roni ook artistiek directeur van het Noord Nederlands Toneel. Het Noord Nederlands Toneel is een van de vier grote Rijksgesubsidieerde toneelgezelschappen. Het gezelschap brengt voorstellingen in schouwburgen, op locatie, in vlakkevloertheaters en in het eigen Theater de Machinefabriek in Groningen. Per seizoen worden gemiddeld acht producties gerealiseerd, waarvan drie grote zaalproducties, verdeeld over circa 300 speelbeurten. De marketing en communicatieafdeling bestaat uit 5 medewerkers. Gezamenlijk werken zij aan alle producties en aan de branding van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel.

Periode
13 april – 3 juli 2020
(Tijdens de zomervakantie van 4 juli t/m 16 augustus is ons kantoor gesloten)
17 augustus – 21 september 2020

De functie
We zoeken iemand die met zorg en enthousiasme voor drie dagen in de week de leiding over ons ambitieuze en innovatieve marketingteam wil overnemen. Iemand die het team kan aansturen en motiveren en het aanspreekpunt kan zijn voor de rest van de organisatie. Er liggen heldere plannen, iedereen weet wat hij of zij moet doen. Maar inhoudelijk is er in de campagnes die voorbereid en uitgevoerd moeten worden veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën. Jouw taak is het overzicht bewaren, coachen, bijspringen/meewerken waar nodig en aansturen van het team en de creatieve freelancers (art director, filmers, fotografen) eromheen. Het gaat om twee gezelschappen op 1 afdeling: het Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni.

De taken
In deze periode werkt het team aan:
– De campagnes van twee zomerproducties (waarvan 1 op Oerol en 1 in monumentale boerderij op het Groningse platteland)
– Het uitvoeren van de campagne voor de tweede helft van de tournee van de grote zaal productie in regie van Guy Weizman: Before/After
– campagnes nieuwe seizoen opzetten met het team: 2 x grote zaal tournee: 1x NNT productie 1x Club Guy & Roni productie
– uitvoeren van plannen voor week lang programmering in mei in ITA, Amsterdam
– samen met directie de presentatie voor seizoen 21 / 22 voorbereiden
– je bent budget verantwoordelijk en controleert facturen en begrotingen
– je bent aanwezig bij het wekelijks overleg met de hele organisatie, zit het wekelijks overleg van de afdeling marketing voor en bent aanwezig in het tweewekelijks MT overleg.

Het profiel
– Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende aan een marketing- communicatieteam
– Kennis van de theatersector, je weet hoe gezelschappen en schouwburgen samenwerken tijdens tournee’s
– Je weet hoe je mensen kunt motiveren, kunt marketingmedewerkers inhoudelijk begeleiden
– Je bent creatief, een snelle denker en geeft makkelijk input voor voorstellingscampagnes

Wij bieden
– Een tijdelijke overeenkomst (voor de duur van het zwangerschapsverlof), freelance of tijdelijk dienstverband is beide mogelijk
– Een creatieve, dynamische werkomgeving in een monumentaal pand in de binnenstad van Groningen.
– Salariëring conform de CAO Nederlands Theater.

Informatie
Voor informatie over Club Guy & Roni, het Noord Nederlands Toneel en/of deze vacature kun je contact opnemen met Bo van Bommel, 050- 5885440

Reactie
Je kunt je sollicitatiebrief met CV tot 9 maart 2020 mailen naar secretariaat@nnt.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Stagiair Marketing

We zoeken met ingang van 1 maart 2020 (of startdatum in overleg) een stagiair op de afdeling marketing van het Noord Nederlands Toneel (NNT) en Club Guy & Roni.

De functie
Om ons vijfkoppige marketingteam te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Gaat jouw hart sneller kloppen van theater en (online) marketingacties bedenken en uitvoeren? Stuur ons dan gauw een mail.

De taken
* Meedenken en -werken bij marketingactiviteiten en het organiseren van promotionele acties binnen het beschikbare campagnebudget i.s.m. de campagneleider.
* Bijhouden van de website en social media i.s.m. de online specialist.
* Onderhouden van contact met verschillende publieksgroepen i.s.m. community specialist.
* Ondersteunen van de brandspecialist bij de merkcampagne.

Jouw profiel

* Je verdiept je graag in klanten, zoekt altijd nieuwe manieren van communiceren en hebt een neus voor de kern van een verhaal.
* Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Het is een pre wanneer je ook makkelijk in het Engels communiceert (mondeling + schriftelijk).
* Je legt makkelijk contacten, communiceert helder.
* Je hebt affiniteit met de culturele sector.
* Je werkt graag in teamverband, maar bent ook zeer zelfstandig.
* Je bent stressbestendig, nauwkeurig en kwaliteitsgericht.
* Je bent flexibel en kan goed prioriteiten stellen.

Wij bieden

* Een fulltime (38 uur) praktijkstage en mogelijkheden om deze te combineren met een onderzoek.
* Een creatieve werkomgeving in een monumentaal pand in de binnenstad van Groningen.
* Een stagevergoeding van € 350,- per maand.

De organisatie

Bij het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni werken er meer dan 25 mensen in vaste dienst. Daarnaast werkt het gezelschap samen met een grote groep freelance medewerkers. In ons monumentale pand aan de Bloemstraat werken we in ons kostuumatelier, op kantoor, de werkplaats, en natuurlijk in de repetitieruimtes. Onze ambities zijn groot. We bouwen aan een interdisciplinair theaterhuis waarin alle disciplinekaders worden opgeheven: theater van nu, in de taal van nu. Het NNT brengt voorstellingen in schouwburgen door het hele land of op locatie, Club Guy & Roni toert in binnen- en buitenland en speelt in theaters en op festivals.

Reageren

Voor meer info neem contact op met Bo van Bommel, hoofd marketing:bo@nnt.nl
Of mail direct je motivatiebrief met CV naar  bo@nnt.nl

 

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.