Première Theatrale Inleiding bij Brave New World 2.0: Live 4 Ever - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

Première Theatrale Inleiding bij Brave New World 2.0: Live 4 Ever

Theatrale Inleiding Live 4 Ever

Als inleiding op de voorstelling Brave New World 2.0 maken jongeren van het jongerenplatform NNTWEE onder leiding van regiseur Eva Nijs een korte pop-up voorstelling. Deze theatrale inleiding gaat in op thema’s uit de hoofdvoorstelling en kan gemakkelijk in een huiskamer, foyer van een theater of toch op het toneel gespeeld worden. De cast bestaat uit jongeren, met heel verschillende achtergronden, maar allemaal met sterke acteerambities.

De theatrale inleiding is een extra toegankelijke manier om met theater in aanraking te komen. Zowel voor de jongeren die maken en spelen, als voor het publiek.

Over Live 4 Ever

Een onderzoek naar mens-zijn. Over de onuitputtelijke drang van de mens naar vooruitgang en controle over ons eigen leven. Met als doel zo veel en zo lang mogelijk geluk. Maar wat als het ons lukt? Wat als we de dood overwinnen? Zijn we dan gelukkig? Of verliezen we daarmee ook de waarde die de vergankelijkheid van het leven ons geeft?

We vieren de begrafenis van dood, maar zijn we wel voorbereid op wat er komen zal?

De première van Live 4 Ever is op 1 februari 2019 in theater de Machinefabriek (in Groningen) tijdens de wekelijkse Friday NITE avond. Friday NITE start om 18:30 en er is friet en sla om 19:00 voor 1 euro.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.