Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over ons beleid.

Sluit
Sluit

Privacy Statement

Privacy beleid Club Guy & Roni
Versie: 26 november 2018

Onze organisatie – Club Guy & Roni, gevestigd aan de Bloemstraat 38 te Groningen – verwerkt persoonsgegevens. In dit privacy beleid is omschreven welke gegevens we verwerken en hoe we jouw privacy als klant waarborgen.

  1. Welke klantgegevens verwerken we
    Wanneer je onze website bezoekt, plaatsen wij cookies. Meer informatie over onze cookies vindt je in ons cookie beleid.
    Wanneer u als klant een ticket bij ons koopt, vragen wij u om de volgende gegevens:
    – Naam
    – Adres, postcode, woonplaats en land (optioneel)
    – E-mail adres
    – Telefoonnummer (optioneel)
    – Geboortedatum (optioneel)
    – Geslacht (optioneel)

Online kun je alleen kaarten kopen met een account. Op de dag zelf kun je, indien er nog kaarten beschikbaar zijn ook aan de kassa een kaart kopen voor een voorstelling in Theater de Machinefabriek.

Jouw gegevens leggen we vast in onze klantdatabase TicketWorks. Als je online hebt afgerekend, wordt je bankrekeningnummer in onze database opgeslagen. Zo kunnen we in geval van een annulering snel uw aankoopbedrag retourneren.

Naast klantgegevens beheren we gegevens van relaties, zoals zakelijke relaties en pers. Relaties worden in onze relatiedatabase beheerd.

  1. Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking
    We maken het  graag inzichtelijk voor je waarom we genoemde persoonsgegevens verwerken, en wat we met je gegevens doen:

– Naam: deze gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van de overeenkomst. Zonder een naam is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

– E-mailadres: deze gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van de overeenkomst. We gebruiken je e-mailadres om je het e-ticket toe te sturen en om je een servicemail over de voorstelling die je gaat bezoeken te sturen.

  1. Hoe lang bewaren we uw gegevens
    We bewaren jouw gegevens 7 jaar in onze database. Dat doen we omdat we alleen zo geanonimiseerde bezoekersanalyses en trendanalyses kunnen maken. Naast een groep vaste klanten bezoeken veel klanten ons maar eens in de zoveel jaar. Alleen door over een langere periode te kunnen analyseren, kunnen we bezoekersanalyses en trends in kaart brengen, die we nodig hebben om na te kunnen gaan in hoeverre we aan onze gemeentelijke opdracht om een zo breed en divers mogelijk publiek te bereiken voldoen.
  2. Anoniem kaarten kopen
    Mocht je ondanks onze zorgvuldige omgang met jouw gegevens niet in onze database terecht willen komen, dan bieden we u de mogelijkheid om anoniem kaarten te kopen aan de kassa.
  3. Rechten van betrokkenen
    Graag wijzen we je op jouw rechten als betrokkene, wanneer het gaat om de verwerking van persoonsgegevens in onze database:

– Recht op informatie: je hebt het recht om aan ons te vragen of jouw persoonsgegevens worden verwerkt.

– Recht op inzage: je hebt het recht om jouw gegevens in te zien.

– Correctierecht: je hebt het recht om een verzoek tot correctie van jouw gegevens in te dienen.

– Recht van verzet of het beperken of wissen van persoonsgegevens: je hebt het recht om aan ons te vragen jouw gegevens uit onze database te verwijderen. Dat recht geldt alleen als de gegevens niet (meer) nodig zijn voor de uitvoering van de overeenkomst. Als je bijvoorbeeld nog een voorstelling bij ons bezoekt, dan blijven jouw gegevens tot en met het bezoek nog in onze database aanwezig. Daarna zullen wij jouw gegevens conform jouw verzoek anonimiseren en verwijderen we alle herleidbare persoonsgegevens.

– Recht op het doorgeven van informatie (dataportabiliteit): je hebt het recht om gegevens beschikbaar gesteld te krijgen op een dergelijk manier dat je deze zelf gemakkelijk door kan geven aan een andere verantwoordelijke.
– Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Indien je gebruik wil maken van jouw rechten als betrokkene, stuur ons dan een mail waarin u aangeeft van welk(e) recht(en) u gebruik wenst te maken. Wij zullen uiterlijk binnen vier weken na ontvangst van uw bericht reageren op uw verzoek.

  1. Verwerkersovereenkomst
    Met de partijen waarmee we samen werken als het gaat om de verwerking van persoonsgegevens, is een verwerkersovereenkomst of samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Hierbij gaat het om de volgende partijen/ instanties:
    – Gentleware B.V.: verwerker en beheerder van onze klantdatabase en CRM systeem;
    – Google: verwerker: data-analyse van ons webverkeer;

 

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.