Happiness - NiteClub Guy & Roni
Sluit
Sluit

Wie voor een dubbeltje geboren is, kan zich heus wel een kwartje voelen.

Happiness is een voorstelling met een stevige knipoog. Over antihelden die niet voldoen aan het perfecte plaatje, maar het geluk vinden op hun eigen manier. Of je met ze zou willen ruilen? Dat is de vraag. Maar moet je per se hoog scoren op de schaal van geluk om het geluksgevoel te ervaren?

Dansgezelschap Club Guy & Roni gaat samen met de mannen van Slagwerk Den Haag op zoek naar geluk, in een wereld bevolkt door vreemde snuiters die hun echte en virtuele personages niet altijd uit elkaar kunnen houden. Een absurde en bitterzoete komedie, geïnspireerd op de gelijknamige film van de Amerikaanse regisseur Todd Solondz. Met de kenmerkende explosieve danstaal van choreografen Guy Weizman en Roni Haver, en muziek die speciaal voor deze voorstelling is geschreven door Frank Wienk (Binkbeats, Slagwerk Den Haag) en Niels Broos (o.a. Kyteman).

“Gespierd, banaal, uitdagend, getimed.” ⭐⭐⭐⭐ – de Volkskrant

Credits

Regie en choreografie: Guy Weizman en Roni Haver | muziekcompositie: Frank Wienk en Niels Broos | muzikale leiding: Fedor Teunisse | dans: Davey Bakker, Camilo Chapela, Roni Haver, Angela Herenda, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson en Igor Podsiadly | live muziek: Jonathan Bonny, Niels Meliefste/Enric Monfort en Frank Wienk | decor: Ascon de Nijs | kostuums: Slavna Martinovic | licht: Wil Frikken | geluid: Simon Derks

“Gespierd, banaal, uitdagend, getimed.”

De Volkskrant

“Happiness staat als een huis.”

Het Parool

“In zijn bekende genre-overschrijdende stijl en in een adembenemend tempo breekt Weizman een lans voor de onaangepasten.”

Theaterkrant

“De manier waarop Weizman en Haver deze mogelijk voor u herkenbare gevoelens en verlangens hebben vormgegeven en verbeeld, is indrukwekkend.”

Dagblad van het Noorden

“Sterke voorstelling van choreografenduo Weizman/Haver over de schoonheid van het onvolmaakte.”

NRC

tourlist

mei
di 19 mei 19:30
Agenda

Happiness

Internationaal Theater Amsterdam

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.