We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Luister de Inleiding voor Onderweg-podcast bij Oom Wanja

Ga jij naar OOM WANJA? Luister van tevoren weer de Inleiding voor Onderweg-podcast, op de fiets, in de auto of de trein. Luister hieronder, vind hem in je favoriete podcastapp (bijvoorbeeld apple itunes, spotify of stitcher).

Ga jij naar de voorstelling OOM WANJA? Geen tijd, zin of puf om naar de inleiding te gaan, maar ben je wel op zoek naar iets meer achtergrondinformatie? Vergeet je het programmaboekje mee te nemen, maar wil je op de terugweg van het theater even horen waar je ook alweer naar hebt zitten kijken? Wij hebben nu de oplossing: een INLEIDING VOOR ONDERWEG.

Op de fiets, in de auto of lopend naar het theater toe hoor je in dertig minuten wat je kunt verwachten. Waarom spelen we nog steeds de stukken van Tsjechov? Wat zegt Oom Wanja ons over hoe we omgaan met crisis zoals klimaatverandering? En hoe maak je een voorstelling corona-proof? Je hoort het in deze mobiele inleiding podcast.Luister hierboven of vind hem in je favoriete podcastapp (bijvoorbeeld apple itunes, spotify of stitcher).

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.